Tapahtuma 27.8 - 3.9
2014

Museo- ja matkailualan verkostoseminaari Joensuussa 27.8. ja Turussa 3.9.

Paikka: Joensuu/Turku

Museo-, kulttuuri- tai matkailualan toimija! Etsitkö toimintaasi uutta sisältöä, uusia asiakkaita tai kaipaatko kontakteja ja tuoreita näkökulmia? Verkostoidu alueesi toimijoiden kanssa yli rajojen ja hae uusia työkaluja museo- ja matkailualan seminaarista!

Museo- ja matkailualan verkostoseminaari järjestetään Joensuussa 27.8. ja Turussa 3.9.

Suomen museoliiton ja Culture Finland -kulttuurimatkailun katto-ohjelman yhteistyössä järjestämän seminaarin tavoitteena on edistää kulttuuri- ja matkailualan toimijoiden verkostoitumista ja välittää hyviä yhteistyön malleja ja palvelumuotoilukonsepteja.

Esimerkiksi toukokuisten Valtakunnallisten museopäivien palautteessa korostui verkostoitumisen tärkeys, kokemusten vaihtaminen, ongelmanratkaisut ja kollegoiden tapaaminen. Myös kulttuurimatkailun tuotteiden sekä markkinoinnin ja tiedottamisen kehittämisessä olennaista on alueen toimijoiden aito kohtaaminen ja yhteistyö. Verkostoseminaari tarjoaa tähän välineitä ja auttaa osallistujia löytämään yhteisen kielen. Toisten tarinoista voi oppia ja toimintatapoja soveltaa omalle alalle ja samalla nähdä omat mahdollisuutensa kulttuurimatkailun näkökulmasta laveammin.

Taloudelliset resurssit ovat tiukalla puolella jos toisella, mutta se ei onneksi estä yhteistyötä. Niukkuuden kautta voi päin vastoin syntyä uusia oivalluksia tai luovia toimintatapoja. Aihetta käsitellään seminaarin työpajassa, josta museo-, kulttuuri- tai matkailualan toimijat saavat vinkkejä työskentelyyn resurssien ehdoilla.

Alustavista tiedoista poiketen Museo- ja matkailualan verkostoseminaari järjestetään kaksiosaisena elo-syyskuussa kahdella eri paikkakunnalla. Päivät ovat sisällöltään samankaltaisia eli osallistua voi vain toiseen tai halutessaan molempiin. Osallistumismaksu seminaaripäivään on 50 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu museoliiton koulutuskalenterin kautta.

Joensuun seminaaripäivän 27.8. Ilmoittautumislinkki ja ohjelma, ilmoittautuminen 20.8. mennessä.
https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/Kulttuurimatkailuseminaari_0734

Turun seminaaripäivän 3.9. Ilmoittautumislinkki ja ohjelma, ilmoittautuminen 27.8. mennessä.
https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/Museo_ja_matkailualan_verkostoseminaari_Turku_9894

Seminaaripäivät järjestää Suomen museoliiton ja Culture Finland kulttuurimatkailun katto-ohjelman yhteinen Museot kulttuurimatkailun kärkeen –hanke.

Lisätietoja:
projektikoordinaattori Elina Björkqvist, Suomen museoliitto
elina.bjorkqvist@museoliitto.fi
0444 300 707

  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description